Nyårspaket med övernattning i Helsingborg

 

Vi har två olika nyårspaket där övernattning, middag och frukost ingår i ett generöst festpaket. 5 rätters nyårssupé med bubbel och livemusik i restaurangen eller en pulserande salsafest och nyårsbuffé uppe på festvåningen.

Nyårspaket med middag, hotell och liveband

Samla vännerna och fira in det nya året med klass. Du får njuta av en 5-rätters supé, bubbel, övernattning på 4-stjärning hotell med en magisk frukost dagen efter. Checka in tidigt och njut av en lång uppladdning inför kvällen. Middagen på Nelly’s Food Etc. inleds med en skål i bubbel och en aptitretande amusé. Middagen bestående av 4 rätter som är speciellt framtagen av vår kökschef Daniel Andersson. I restaurangen spelas det livemusik. Avsluta med en god natts sömn och sköna sängar och börja året med en lång, god frukost.

MENY

Amuse-bouche
Löjrom på tunna chips av jordärtskocka
*
Förrätt
Smörslungad hummer, hummermajonnäs, rökt sidfläskvinaigrette & vintergrönt
**
Varmrätt
Oxfilé, potatiskrokett, portvinssky, torkad ostronskivling & Karl Johansvamp, morot- & palsternackspuré på brynt smör.
***
Dessert
Chocoholic med svenska vinterbäs
****
Ostar
2 sorters ostar, hemgjort knäckebröd & sötad tomatmarmelad.

Nyårspaket med övernattning, nyårsbuffé och salsadans

Fira nyår med en sprakande nyårsfest i Helsingborg. I detta nyårspaket får du njuta av nyårsbuffé, bubbel, övernattning och storslagen fest med latinorytmer

Checka in på hotellet och njut av förberedelserna på hotellrummet, ta en god cocktail i baren och kom i rätt stämning. Festen inleds med ett glas bubbel i vår ”break out area” på festvåningen. Här dukas det upp en festlig och vackert upplagt nyårsbuffe som du avnjuter inne i vårt stora Atrium vid pampigt uppdukade runda bord. Efter kaffet dukas borden undan och en dj spelar latinamerikanska toner som får dansgolvet att koka. En nyårsfest du sent kommer att glömma!

Paketen går bara att boka via hotellets hemsida:

Till Bokning

nyårspaket helsingborg